Öppen träning på utomhusarenan


Imorgon fredag flyttas träningen ut på Gävlebocken Arena och spelarna får äntligen inviga utomhusarenan. Träningen är öppen för allmänheten och sänds även på webben.

Ove Molin och Andreas Dackell har redan testat isen. Men nu är det dags för spelarna själva att känna på hur det känns att åka på utomhusarenan. Mellan kl 11.15-12.15 hålls därför en öppen träning med Brynäs IF på Gävlebocken Arena. Mats Lavander har tidigare berättat att han tror på en mycket hårdare is som gör att skridskoåkningen går lättare. Men då stod han på läktaren, imorgon ska han ut på isen och om han har rätt återstår att se.

Fredagens träningen hålls öppen för allmänheten men för er som inte har möjlighet att ta er till Sätraåsen sänds den även på webben. Klicka här för att komma till sändningen.

 

Comments are closed.